Drept comercial


Îndrumarea clienților în domeniul dreptului comercial

Dreptul afacerilor pe înțelesul tuturor


Asumându-și complexitatea dreptului comercial, avocații Prunaru & Asociații se asigură că fiecare element al strategiei de afaceri a clienților pe care îi asistă este construit pentru longevitate și succes.


Avocați de drept comercial


Indiferent dacă societatea dumneavoastră este o societate cu răspundere limitată (SRL) sau o societate pe acțiuni (SA),Prunaru & Asociații vă poate oferi consultanță cu privire la orice solicitare privind dreptul comercial din România.
Avocații noștri specializați în dreptul afacerilor consiliază clienții în formarea și dezvoltarea afacerilor de tip start-up, restructurări corporative, fuziuni și achiziții, alianțe strategice și contractare, guvernanță corporativă și conformitate, beneficii angajați și compensare executivă, dar și în tranzacții internaționale complexe.
Deschiși spre negocierea și încheierea unor acorduri de mediere, ne angajăm deplin atunci când este necesarși în acordarea asistențeiîn orice fază a contenciosuluijudiciar.
Astfel, fiecare client beneficiază de o strategie personalizată care reprezintă o premisă a succesului.

Mediul de afaceri în continuă schimbare


Aderarea la Uniunea Europeană a plasat România într-un context internațional dinamic și a condus la schimbări profunde în domeniul dreptului afacerilor.
Societatea Prunaru & Asociații este în măsură să asigure consiliere în domenii diferite ale dreptului afacerilor de la aspecte privind ocuparea forței de muncă, concurență / antitrust, drept public și administrativ, tehnologia informației, proprietate intelectuală, la domenii de drept al societăților comerciale, imobiliar, contractual atât în cadrul unor litigii pur interne cât și în litigii cu elemente de extraneitate.