Servicii juridice de asigurări


Pare imposibil... până reușești

Luptăm pentru despăgubirea dumneavoastră


Obținerea unei despăgubiri echitabile necesită determinare și iscusință. Avocații societății Prunaru & Asociații sunt dedicați recunoașterii drepturilor clienților noștri. Indiferent dacă această recunoaștere se realizează prin mediere sau este necesară angajarea unor acțiuni judiciare, societatea Prunaru & Asociații oferă unele dintre cele mai bune servicii juridice în domeniul dreptului asigurărilor din România.


Avocați în asigurări în Brașov


De-a lungul anilor, societatea Prunaru & Asociații a dobândit o expertiză deosebită în domeniul dreptului asigurărilor, motiv pentru care echipa noastră de avocați oferă consiliere cu privire la toate aspectele juridice în materie.
Suntem adepți ai încercării de a proceda la soluționarea litigiilor prin antamarea unor proceduri prealabile de mediere între părți, avocații din cadrul societății Prunaru & Asociații fiind calificați în soluționarea alternativă a litigiilor (mediere), de la accidente auto, până la malpraxis, daune comerciale și de transport.
Atunci când medierea nu se dovedește însă a fi o opțiune și litigiul este deferit instanței de judecată, suntem alături de clienții noștri și luptăm din răsputeri pentru drepturile lor și pentru obținerea unei compensări echitabile.


Avocații societății Prunaru & Asociații vă stau la dispoziție pentru orice informații în domeniul dreptului asigurărilor.