Societatea de avocatură

Putere și devotament alături de dumneavoastră

Societatea de avocatură


Suntem o societate de avocatură cu experiență, având o echipă puternică care oferă o gamă largă de servicii juridice. Renumiți pentru capacitatea de a identifica soluții inovatoare pentru cele mai complexe probleme juridice și bucurându-nede o reputație solidă, urmărim în mod constant excelența.

Principii


De-a lungul anilor, echipa noastră de avocați a încorporat etica și valorile profesionale fundamentale în fiecare element al practicii sale judiciare.
Aceste principii guvernează întreaga noastră activitate și ne ghidează în identificarea și implementarea unor strategii eficiente, în dezvoltarea unor parteneriate solide, aspecte ce ne asigură succesul în gestionarea cauzelor clienților noștri.

Servicii sustenabile


În conjunctura actuală, importanța sustenabilității depășește cu mult problemele de mediu, așa cum nevoia de a fi responsabil social devine un punct central al activităților zilnice.

Investiții străine directe (ISD)


Activi în domeniul investițiilor străine în România, avocații societății Prunaru & Asociații oferă consiliere juridică în materie de investiții, ocupându-se de întreaga documentație necesară implementării pe piața românească de afaceri.

Expertiză


Avocații societății Prunaru & Asociații oferă servicii juridice în România de peste 20 de ani, lucrând cu pasiune, profesionalism și creativitate pentru a oferi beneficiarilor serviciilor noastre o consiliere ce răspunde oricăror exigențe.