Proprietate intelectuală


Pirateria constituie o amenințareîn lumea digitală contemporană

Marca sau numele comercial influențează fiecare afacere. Problemele de proprietate intelectuală consumă timp, bani, energie și resurse. Societatea Prunaru & Asociații oferă servicii în domeniul dreptului proprietății intelectuale și vă ajută în gestionarea problemelor pe care le întâmpinați pentru a asigura succesul afacerii dumneavoastră.


De ce să vă protejați proprietatea intelectuală?


Într-o lume în care marca constituie o premisă a succesului,Societatea Prunaru & Asociații înțelege rolul pe care dreptul proprietății intelectuale îl are în garantarea succesului afacerii dumneavoastră.
Domeniul proprietății intelectuale este complex și implicăde cele mai multe ori examinarea unui număr mare de reglementări naționale, de drept al Uniunii și de drept internațional. Abordarea acestoranecesită o muncă creativă pe care avocații din cadrul societățiiPrunaru & Asociații sunt pe deplin capabili să o presteze.

Cu ce vă stăm la dispoziție în domeniul dreptului proprietăți intelectuale?


Avocați în domeniul proprietății intelectuale în Brașov


În multitudinea de mărci din domeniul digital, ideile și designul sunt la fel de importante pentru succesul societății ca și expertiza financiară și operațională.
Societatea Prunaru & Asociații recunoaște aceste valori, iar avocații noștri își folosesc expertiza pentru a proteja interesul clienților noștri în ceea ce privește tehnologia digitală complexă și problemele legale de dreptul proprietății intelectuale.
Oferim servicii cu experiență în domeniul dreptului proprietății intelectuale în România pentru a proteja și a impune drepturile de proprietate intelectuală ale clienților noștri ca parte a strategiei generale de afaceri.
Avocații societății Prunaru & Asociații vă stau la dispoziție pentru orice informații în domeniul dreptului proprietății intelectuale.